Rubrik

Idag köpte jag en julklapp till mig själv. Jag tyckte att jag förtjänade nåtog speciellt, och det råkade då bli en systemkamera. En Canon EOS 600D om ni är intresserade. Så jag ska väl ta och läsa hur den fungerar och sen kanske det kommer upp några bilder här eller på min facebook!

God Jul

God jul!

Snö

Det har snöat i princip hela dagen igår och idag. Så imorse satt jag och väntade på ett sms eller samtal från syrran. Och runt 11-12 kom ett sms där hon frågade om jag ville följa med ut och leka i snön med henne och Vincent. Är jag synsk, mån tro?

Efter 2 gick jag hem till dem och jag fick äran att byga en snögubbe. Vincent försökte hjälpa till att putta den största snöbollen, men den var lite tung. Och så ramlade han bara hela tiden i den djupa snön. Så han ville in. Så Tessa och Vincent lämnade mig själv för att göra klart snögubben. Men det var lite kul iallafall.

Julgodis

Idag har jag och syrran gjort julgodis. Mammas hårda julkola och smörkola blev det. Men på fredag ska vi göra en sats till av varje, plus en sats snickerskakor. Det är precis vad det låter som; kakor som smakar som snickers. Mums med andra ord!

Det har inte hänt så mycket, har inte haft något att blogga om. Igår var jag och mamma i Västerås och shoppade lite onödigheter som jag egentligen inte behöver men som jag köpte igår. En klänning, ett par skor (som det nu är lite för kallt ute för att använda) och en tröja. Klänningen ska jag nog ha på nyår tror jag.

12 hours

Imorse så kom Anniela och hämtade mig. Det var jättelänge sedan vi sågs, så det var verkligen på tiden. Vi har gjort en massa saker. Bland annat nu på kvällen så har vi badat i hennes familjs utomhusjacuzzi i ett par timmar. Riktigt varmt och skönt! Orkar knappt skriva något mer, är ganska trött. Sov gott.

RSS 2.0