Long time no see

Igår träffade jag Emmy för en fika. Härligt att träffas igen, nu när det var ett tag sen. Eller, vi träffades faktiskt i fredags redan när vi och Anniela åkte till Västerås och sen simmade när vi kom hem.

Men igår, iallafall, så tog vi en fotopromenad också. Blev en del bra bilder, speciellt när jag fick testa Emmys objektiv. Tror att jag ska införskaffa mig ett nytt snart, hehe.



.


Barnvaktandet slutfört

Det gick bra att ha Vincent kvar här över natten. Han var lite kinkig ibland, men det brukar han vara. Somnade snabbt och vaknade sen tidigt. Tyvärr så somnade inte jag snabbt men vaknade tidigt ändå. Är väldigt trött kan jag meddela. Men jag kommer väl somna snabbt inatt istället.


24 hours

Om bara ett litet tag kommer syrran hit för att släppa av Vincent. Tessa och Crille ska till Västerås och gå på bio ikväll och så ska Vincent få sova kvar här. Det blir första gången han sover borta utan mamma och pappa. Han lär ju öva lite innan det är dags för lillebror att komma om en månad. So wish me luck!

Broddbo


Vincent

Han är ganska söt, min systerson.



Systemkamera

Tänkte bara lägga upp några bilder som jag har tagit med min nya systemkamera. Jag ska bara lära mig lite bättre hur den fungerar, men jag klarar mig än så länge.


RSS 2.0