Grekland 4

På måndagen gjorde vi ett nytt försök med att ta oss till vattenfallen. Gjorde lite bättre research, och hittade rätt. Det var en lång promenad dit från busshållsplatsen i Karlovasi, ungefär en mil. Man kan köra eller ta taxi dit, men de sista 3 km måste man gå längs en vandringled. Längs vägen var det jättefint och grönt, och man följde en flod (som jag skulle vilja kalla å). 
 
När vi kom fram var det ganska många människor där. För att komma till vattenfallet var man tvungen att vada genom vattnet. Då kom vi fram till ett vattenfall som vi ställde oss under och "duschade". För att komma till de andra vattenfallen fick man först gå upp för en mycket brant, hög, hemmasnickrad trappa till ett café och sen ner igen för en annan, inte lika brant, trappa. Där fick vi vada igen, och lite klättrande och simmande för att se alla vattenfall. Den turen, från att vi kommit ner från trappan, tog ca en timme fram och tillbaka. Vi hade ganska mycket träningsvärk dagarna efter. Men helt klart värt att se!
 
När vi kom tillbaka till våra hotellrum så packade vi innan vi gick ut för sista middagen på stan. Beställde souvlaki igen, gudomligt god! Och stripsen var ännu godare! 

Sammanfattningsvis så var resan riktigt underbar. Bra mat, bra väder, bra upplevelser och bra sällskap!
 
 

Kommentarer
Postat av: Emmy

Ååh vad underbart!

2012-09-24 @ 22:09:25
Postat av: Liie

Vad härligt att bada i vattenfall! Det är något jag bara måste göra här i livet :)

2012-10-10 @ 01:33:56
URL: http://heyli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0